perjantai 25. lokakuuta 2013

Mökkisäkki

Sain sen vihdoinkin tehtyä, siis jättisuuren säkin mökkiromppeille. Tämän lauman kanssa reissatessa vaatteita, pyyhkeitä, vaippoja ynnä muuta pitää kuskata mukana hirveitä määriä ja olen jo kauan aikaa miettinyt, että jottai tarttis tehdä sille, että nyt kannamme mukanamme joka kerta 147 kauppakassin kokoista nyssäkkää, ja perillä sitten arvotaan, kenen sukat oli missäkin ja minkä kassin pohjalla olikaan ruokalaput. Surrur-Tee oma Marimekkosi-kirjassa on hyvän kokoinen nyssäkkä tällaiseen tarpeeseen. Joskus lainasin sen kirjastosta ja tein kokeeksi sellaisen yhdestä Ikean kankaasta. Se tomii nyt lastenhuoneessa puujunarataosien säilytyspaikkana.

Tässä mökkisäkki. Kangaskin on aikast komee. En tiedä kenen valmistama, mutta hitsin tukevaa puuvillaa ja luultavasti aika vanhaa (mutta taas kerran hyvin säilynyttä). Sisäpuolella on niinikään vanhaa (satiini-) puuvillaa, kun löytyi just eikä melkein sopivan kokoinen pala tuohon. Alemmassa näkyy sisäpuolen kangas ja lentokone toimii tulitikkuaskina.



Melkeen vois vielä tikata kolmannenkin tämmösen. Meinaan sulloin tuonne pienimmän vaatteet ja kestot viikonlopun tarpeeseen ja niistä se melkein täytty tuokin.

3 kommenttia: